Бездимна цигара IQOS

Нов продукт

149,00 лв

Айкос бездимна електронна цигара вече и в България


Поръчката е изпратена. Ще се свържем с Вас до 48ч.

Грешка

Повече информацияIQOS /айкос/ Цигара - без дим, без мирис, без пепел с която вредните вещества се намаляват до 90%

КУПИ НА ЦЕНА 149,00лв.

Индустрията непрекъснато работи в посока да подобри даден продукт. Цигарите са изключително разпространени, и въпреки хилядите изследвания и потвърждения, че вредят сериозно на здравето, процентът хора отказали се от тях е нищожен.

Затова се влагат изключително много средства в посока към намаляване на вредата от тютюневия дим, а вече и у нас може да видим резултатите от тези усилия – бездимни цигари IQOS. Отличителното при тях е, че с ползването на специално устройство не избягва изгарянето на тютюнът, а се цели само неговото подгряване. При горене се развива температура над 600 градуса по Целзий, а при подгряването – максимум 350 градуса. С това се намаляват значително вредните вещества, отделяни при горенето и съответно рискът за здравето е по-малък.

Ползването на IQOS произвежда пара, която съдържа нужния никотин. Системата за бездимни цигари съдържа три компонента – специални цигари (HEETS) с различни вкусове – Amber, класически и мента (Turquoise), държач за цигарата и зарядно устройство.

За цигарите "Айкос" се използва истински тютюн, , който е образуван по специална технология, който се нагрява до 350 градуса.

Предимства на бездимни цигари IQOS:

Не изгарят тютюна, а само го нагряват;
• Намаляват вредата от тютюневия дим;
• Осигуряват пара с тютюн;
• Не причиняват пожълтяване на пръстите;
Няма никаква пепел;
• Стилна визия;
Слаба миризма на цигари.Отзиви

Напишете отзив

Електрическа USB запалка с волтова дъга

Електрическа USB запалка с волтова дъга

Ветроустойчива плазмена запалка с волтова дъга и зареждане от USB

Напишете отзив

Related Products