3D очила за телефон за виртуална реалност с бутони за управление

VR очила за виртуална реалност

36,00 лв.
С вкл. данък
Код на продукта:
VR CASE RK-A1
Любими0
Добави в списък с желания
Препоръчваме ви
ОписаниеVR CASE 3D очила за телефон за виртуална реалност с бутони за управление

Очила за виртуална реалност VR CASE RK-A1 с интегрирани в корпуса тъч пад мишка и бутони за управление, благодарение на които може спирате/пускате видео, да превъртате напред или назад, усилване/намаляване и др.

Нямате нужда от допълнителни джойстици. Имате всичко в едно. Очилата разполагат с 4бр. оптични лещи за кристално чиста картина без деформация на екрана. Съвместими са с всичко смартфони от 4 до 6 инча.

Основните функции:

1. Физически бутони и и тъч пад мишка за да контролирате мобилните телефони

Няма нужда да сваляте капака очилата за да управлявате телефона. От лявата страна на очилата са разположени тъч пад мишка и бутони за стартиране, бързо превъртане напред, бързо назад, сила на звука +/-, бързо позициониране на видео, заглушаване, пауза, настройка на яркостта, меню и други настройки. Осигурява по-лесни манипулации и поддържа IOS и Android система.

2. Оптични специално направени 4.0 лещи, подобрено изживяване при гледане и фундаментално решени проблеми като изкривяване (деформация на изображението), пропускливост при ниска светлина, заслепявания, грешка на оптичния алгоритъм, кратък живот, и други проблеми който имат традиционните лещи. Очилата ще ви отведат в един реалистичен 3D свят на виртуалната реалност

3. Солиден панел с лесен монтаж и демонтаж на вашия смартфон. Очилата разполагат с отвори за по-добро охлаждане на телефона. Една от ключовите функции на очилата са опцията за настройка на фокуса и дистанцията. Очилата са подходящи за смартфони с размери от 4 до 6 инча.Подробности за продукта
VR CASE RK-A1
Отзиви
No comments
ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай