Кликнете за още продукти.
Няма намерени продукти.

3D очила за телефон за виртуална реалност с бутони за управление

Код на продукта:
VR очила за виртуална реалност    Виж пълното описание
36,00 лв.
   * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
   * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
   Любими1
   Добави в списък с желания
   Препоръчваме ви
   Описание   VR CASE 3D очила за телефон за виртуална реалност с бутони за управление

   Очила за виртуална реалност VR CASE RK-A1 с интегрирани в корпуса тъч пад мишка и бутони за управление, благодарение на които може спирате/пускате видео, да превъртате напред или назад, усилване/намаляване и др.

   Нямате нужда от допълнителни джойстици. Имате всичко в едно. Очилата разполагат с 4бр. оптични лещи за кристално чиста картина без деформация на екрана. Съвместими са с всичко смартфони от 4 до 6 инча.

   Основните функции:

   1. Физически бутони и и тъч пад мишка за да контролирате мобилните телефони

   Няма нужда да сваляте капака очилата за да управлявате телефона. От лявата страна на очилата са разположени тъч пад мишка и бутони за стартиране, бързо превъртане напред, бързо назад, сила на звука +/-, бързо позициониране на видео, заглушаване, пауза, настройка на яркостта, меню и други настройки. Осигурява по-лесни манипулации и поддържа IOS и Android система.

   2. Оптични специално направени 4.0 лещи, подобрено изживяване при гледане и фундаментално решени проблеми като изкривяване (деформация на изображението), пропускливост при ниска светлина, заслепявания, грешка на оптичния алгоритъм, кратък живот, и други проблеми който имат традиционните лещи. Очилата ще ви отведат в един реалистичен 3D свят на виртуалната реалност

   3. Солиден панел с лесен монтаж и демонтаж на вашия смартфон. Очилата разполагат с отвори за по-добро охлаждане на телефона. Една от ключовите функции на очилата са опцията за настройка на фокуса и дистанцията. Очилата са подходящи за смартфони с размери от 4 до 6 инча.   Прочетете още
   Подробности за продукта
   Отзиви
   No comments
   ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

   Меню

   Категории

   Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

   Създай

   Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

   Създай