3D очила за телефон за виртуална реалност с бутони за управление

VR CASE RK-A1

Нов продукт

36,00 лв

VR очила за виртуална реалност


Поръчката е изпратена. Ще се свържем с Вас до 48ч.

Грешка

Повече информацияVR CASE 3D очила за телефон за виртуална реалност с бутони за управление

Очила за виртуална реалност VR CASE RK-A1 с интегрирани в корпуса тъч пад мишка и бутони за управление, благодарение на които може спирате/пускате видео, да превъртате напред или назад, усилване/намаляване и др.

Нямате нужда от допълнителни джойстици. Имате всичко в едно. Очилата разполагат с 4бр. оптични лещи за кристално чиста картина без деформация на екрана. Съвместими са с всичко смартфони от 4 до 6 инча.

Основните функции:

1. Физически бутони и и тъч пад мишка за да контролирате мобилните телефони

Няма нужда да сваляте капака очилата за да управлявате телефона. От лявата страна на очилата са разположени тъч пад мишка и бутони за стартиране, бързо превъртане напред, бързо назад, сила на звука +/-, бързо позициониране на видео, заглушаване, пауза, настройка на яркостта, меню и други настройки. Осигурява по-лесни манипулации и поддържа IOS и Android система.

2. Оптични специално направени 4.0 лещи, подобрено изживяване при гледане и фундаментално решени проблеми като изкривяване (деформация на изображението), пропускливост при ниска светлина, заслепявания, грешка на оптичния алгоритъм, кратък живот, и други проблеми който имат традиционните лещи. Очилата ще ви отведат в един реалистичен 3D свят на виртуалната реалност

3. Солиден панел с лесен монтаж и демонтаж на вашия смартфон. Очилата разполагат с отвори за по-добро охлаждане на телефона. Една от ключовите функции на очилата са опцията за настройка на фокуса и дистанцията. Очилата са подходящи за смартфони с размери от 4 до 6 инча.Отзиви

Напишете отзив

Сгъваем селфи стик с блутут

Сгъваем селфи стик с блутут

Сгъваем селфи стик с блутут

Напишете отзив

Аксесоари

Лед фенер с електрощок

14,90 лв 21,00 лв
Намалена цена!
Наличен

Пръчка за селфи с вграден блутут

15,00 лв 30,00 лв -50%
Намалена цена!
Наличен

Очила за виртуална реалност + джойстик

17,99 лв 25,70 лв -30%
Намалена цена!
Наличен

Related Products

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: